Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 21 Rezumat

Kosem Episodul 21 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 21 difuzat de Kanal D in data de 27 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Asa cum planuisera, Safiye si Humasah au gasit-o pe Yasemin, o cadana frumoasa si educata, pe care i-o prezinta Sultanului.

Kosem aude de existenta acesteia si cauta sa scape de ea, insa nici prin minte nu-i trece ca Yasemin este sora ei mai mica, cea pe care o credea moarta de multi ani. Sarcina pe care o are Yasemin este de a-l indeparta pe Ahmet de Kosem si, in cele din urma, sa-i aduca moartea Sultanului.

De cand a aflat ca Iskender este fiul ei, singura dorinta a lui Safiye este distrugerea Sultanului Ahmet si urcarea pe tron a acestuia.

Cu toate ca Humasah a devenit sotia lui Zulfikar, acum avansat in functia de sfetnic-sef al Sultanului, aceasta nu renunta la uneltirile impotriva lui Ahmet.

Humasah ii cere lui Zulfikar sa nu destainuie faptul ca Iskender este fratele ei si fiul Sultanei Safiye.

Ahmet isi revede fratele, pe Mustafa, insa este nelinistit de soarta acestuia. Sultana Halime, mama printului, realizeaza ca fiul ei a innebunit.

Sursa: kanal D

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *