Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 19 Rezumat

Kosem Episodul 19 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 19 difuzat de Kanal D in data de 22 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Sultanul Ahmet nu si-a mai gasit linistea de cand a aflat, chiar de la mama sa, ca Pasa Dervis este cel care i-a ucis tatal, pe Padisahul Mehmet – Han. Cu toate ca Dervis i-a fost cel mai bun prieten si mentor, de-a lungul timpului, Ahmet nu-l iarta pe acesta si ordona executia pasei.

Sultana Handan este devastata. Mama sultanului sufera teribil dupa pierderea lui Dervis, insa Halime, care nu a uitat ca aceasta a vrut sa ii omoare fiul, nu face decat sa puna sare pe rana. Halime ii promite lui Handan ca se va razbuna pentru tot ceea ce a patimit din cauza ei.

Kosem, vazand suferinta prin care trece Ahmet, de cand si-a pierdut cel mai bun prieten, refuza sa colaboreze cu Sultana Halime, care vrea cu orice pret sa-i dezvaluie Sultanului faptul ca Handan si Pasa Dervis se iubeau. Planul lui Kosem este dejucat de Sultana Dilruba, fiica Sultanei Halime, care divulga secretul. Ahmet nu crede spusele micutei sultane si crede ca totul este o calomnie.

Handan continua sa fie intr-o depresie profunda. Tuturor le este frica ca aceasta sa nu recurga la un gest necugetat. Ahmet merge la mama sa ca sa afle adevarul, insa socul pe care-l va suferi, atunci cand se vor intalni, ii va marca intreaga viata.

De cand s-a intors din Egipt, Sultana Humasah, fiica lui Safiye, pune la cale razbunarea mamei sale. Sultana planuieste intoarcerea lui Safiye la Palat si vrea sa scape, pentru totdeauna, de Kosem. Astfel, Sultana vrea sa aduca in Serai o tanara cel putin la fel de isteata si curajoasa, asa cum este Kosem, care sa-i ia locul acesteia in inima Sultanului.

De curand, Humasah a aflat ca Iskender, ienicerul desemnat sa o pazeasca pe Safiye in Turnul Fetei, este fiul pe care aceasta l-a parasit in urma cu multi ani. Humasah ii ascunde mamei sale faptul ca fiul ei traieste.
Suferintele Sultanului nu mai contenesc. Aflat la vanatoare, departe de Palat, Ahmet afla ca Sultana Kosem a disparut.

Sursa: kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *