Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 18 Rezumat

Kosem Episodul 18 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 18 difuzat de Kanal D in data de 21 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

De indata ce a aflat de la Kosem ca Sultanul Ahmet va fi informat despre crima savarsita in trecut de Pasa Dervis, acesta din urma omorandu-l pe fostul padisah Mehmet-Han, Sultana Handan isi iese din minti.

Dragostea pentru Pasa Dervis o nauceste pe Handan care, din dorinta de a-l apara pe barbat, atenteaza la viata lui Kosem.

Ahmet afla despre incidentul dintre mama lui si Kosem si vrea sa afle adevarul. Pentru moment, mama sultanului reuseste sa iasa din incurcatura, atunci cand fiul sau ii cere explicatii, dar Kosem are un plan, menit sa o demaste pe aceasta chiar in fata Sultanului.

Handan spera ca, daca Sultanul afla vina pe care o poarta Pasa Dervis, acesta sa aiba indurare si sa-i crute viata barbatului. İntre timp, Handan si Pasa Dervis pun la cale uciderea tuturor celor care le cunosc sumbrul secret. Astfel, Sultana Kosem, seful slugilor, Zulfikar, printul Mehmet Giray si boierul Haci sunt in pericol de moarte.

Sultanul Ahmet, Handan si Kosem se intalnesc la cina. Kosem prinde momentul si o pune pe Handan intr-o situatie fara iesire, fata de fiul sau.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *