Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 17 Rezumat

Kosem Episodul 17 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 17 difuzat de Kanal D in data de 20 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kosem scapa din capcana pusa la cale de catre slujitorii Sultanei Safiye, doar datorita vitejiei ienicerului Iskender. Fapta tanarului a atras admiratia si increderea Sultanului care isi doreste sa il pastreze in preajma-i cat mai mult timp.

Ahmet il trimite pe Iskender sa afle modalitatea prin care Safiye comunica cu slujitorii ei, desi este intemnitata.

Cu toate ca drumurile lui Iskender si ale Sultanei Safiye s-au mai intersectat de-a lungul timpului, niciunul nu banuieste ca fac parte din aceeasi familie, ienicerul fiind fiul abandonat al Sultanei Safiye.

Halime afla ca Pasa Dervis si mama Sultanului se iubesc. Aflarea acestui secret ii asigura lui Halime sederea la Palat si, in acelasi timp, mama lui Mustafa vrea cu orice pret ca Handan si Kosem sa se dusmaneasca de moarte.

Kosem continua investigatiile pentru a afla daca Pasa Dervis este cel care l-a omorat pe tatal lui Ahmet, Padisahul Mehmet – Han, si reuseste, cu ajutorul lui Mehmet Giray si al Boierului Reyhan sa afle adevarul despre acuzatia ce planeaza asupra Pasei. Tot atunci Kosem va afla cel mai mare secret al Sultanei Handan si al Pasei Dervis, secret care le poate aduce sfarsitul celor doi.

Din Egipt, soseste la Palat soseste Sultana Humasah, fiica cea mare a Sultanei Safiye. Contrar relatiei pe care o are cu bunica sa acum, Ahmet o indrageste pe aceasta. Cum Humasah este de partea Sultanei Safiye, Kosem paseste din nou pe un teren minat.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *