Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 16 Rezumat

Kosem Episodul 16 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 16 difuzat de Kanal D in data de 16 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Dupa evenimente de la Palat, Sultanul Ahmet da ordin ca Printului Mustafa sa fie ucis. Cu inima stransa, sultanul asteapta sa vina calaii si sa il anunte ca si-au dus sarcina la bun sfarsit. Ahmet este surprins cand aude ca Printul Mustafa a disparut din camera lui.

Desi a insangerat Seraiul si si-a tradat dinastia, Ahmet ii cruta viata bunicii sale, Sultana Safiye, dar numai pentru ca pedeapsa cu moartea, ar fi fost, pentru aceasta, “mult prea usoara”. Chiar daca stie ca nu va scapa nepedepsita, Safiye habar nu are ce sentinta o asteapta, fapt ce o nelinisteste teribil.

Cu toate ca a salvat de nenumarate ori dinastia de la dezastru, prin actiunile sale, Kosem este dezamagita cand afla ca Sultana Handan, mama lui Ahmet, vrea sa scape de ea. Kosem afla ca Handan cauta vistiernic-sef si planuieste sa “ii faca jocul”. Cu dusmani precum Handan si Pasa Dervis, Kosem are in fata un drum anevoios de parcurs, pentru a-si pastra statutul.

La scurt timp dupa ce Pasa Dervis este desemnat Marele Vizir al Imperiului, Kosem afla ca el este cel care l-a omorat, prin otravire, pe Sultanul Mehmet-Han, tatal lui Ahmet.

Slujitorii Sultanei Safiye continua sa fie de partea acesteia si o atrag pe Kosem intr-o capcana, menita sa ii aduca moartea.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *