Seriale Turcesti

Kosem Episodul 15 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 15 difuzat de Kanal D in data de 15 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Ajunsa la Palat, Safiye distruge totul in cale. Sultana ordona pregatirea Printului Mustafa pentru incoronare si uciderea mamei acestuia. De indata ce Printul Mustafa va deveni Padisah, Safiye va avea putere deplina asupra Imperiului.

In vreme ce la Palat s-a dezlantuit iadul, pe campul de lupta sultanul si Pasa Dervis sunt victimele unui complot.

Dervis se zbate intre viata si moarte, dupa ce a tinut piept inamicului pentru a-i salva viata sultanului. Niciunul nu banuieste ca acest atentat este “orchestrat” din umbra de nimeni alta decat bunica sultanului, Safiye.

Kosem trece prin momente groaznice, de cand Safiye a pus stapanire pe Serai si singurul aliat al lui ei este Zulfikar, seful slugilor. Alaturi de el, Kosem reuseste sa salveze vietile printilor si ale sultanelor din Palat insa, intr-un final, ea este capturata

Ajunsa in fata Sultanei Safiye, Kosem urmeaza a fi executata. Safiye are insa parte de un soc care o va reduce la tacere pentru mult timp.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment