Seriale Turcesti

Kosem Episodul 14 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 14 difuzat de Kanal D in data de 14 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Vazand in ce situatie a ajuns fiica ei, Sultana Safiye ii cere ajutorul lui Kosem, insa aceasta nici nu vrea sa auda. Sultana Halime o banuieste pe Handan ca ar avea o relatie cu Pasa Dervis si cauta sa afle adevarul. Halime stie ca, daca banuiala ei se adevereste, acest lucru le va aduce sfarsitul celor doi.

Ajunsa in fata sultanului, Fahriye ii cere indurare acestuia pentru greselile facute si spera sa i se crute viata. Sultana Safiye mizeaza pe bunatatea sultanului, dar si pe faptul ca Ahmet si Fahriye sunt rude, fapt ce l-ar determina pe acesta sa nu o sacrifice pe sultana. Ahmet afla ca Sultana Kosem este implicata in prinderea Sultanei Fahriye. Ahmet hotaraste care va fi pedeapsa pe care o va primi Sultana Fahriye.

Sultana Safiye planuieste rapirea fiicei sale de la Serai si, in acelasi timp, detronarea sultanului. Un singur lucru insa, o transforma pe Safiye intr-o minge de foc si distruge totul in cale. Safiye se indreapta cu pasi repezi spre Palat.

İn vreme ce Ahmet este plecat intr-o expeditie, Kosem gaseste si confisca o parte din averea Sultanei Safiye. İn felul acesta, puterea Sultanei Safiye este diminuata. Dupa plecarea sultanului, in Palat se dezlantuie iadul. Pe campul de lupta, sultanul este prins intr-o capcana, pusa la cale de oamenii Sultanei Safiye.

Safiye este convinsa ca Ahmet nu se mai intoarce viu de pe campul de lupta si face demersuri pentru incoronarea Printului Mustafa. Domnia Sultanului Ahmet este pe cale sa se sfarseasca.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, azi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment