Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 13 Rezumat

Kosem Episodul 13 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 13 difuzat de Kanal D in data de 13 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Profitand de absenta Sultanului de la Palat, Sultana Safiye da buzna, in toiul noptii, in Serai, si o ameninta pe Kosem, cu viata fiului ei.

In ambuscada produsa, Golge, cea care i-a stat tot timpul alaturi lui Kosem, inca de la inceput, este ucisa. Pierderea prietenei dragi o face pe Kosem si mai inversunata in a se razbuna pe Sultana Safiye si fiica acesteia, Fahriye.

Pasa Dervis ajunge in inchisoare dupa ce un mare vizir a fost otravit. Dervis este banuit ca a comis crima si asteapta judecata Sultanului.

Sultana Halime nu renunta la visul ei de a-si vedea fiul, Printul Mustafa, pe tronul imperial. Ea a facut din nou o intelegere cu Sultana Safiye. Halime nu stie ca toate actiunile ei vor fi in defavoarea Printului si ca micutul are sanse reale sa isi piarda viata, din cauza ambitiilor mamei.

In urma evenimentelor de la Palat, Kosem ii trimite un mesaj dur Sultanei Safiye, ca replica in urma amenintarilor facute de aceasta la adresa fiului ei. Planul de razbunare al lui Kosem intra in linie dreapta.

Ea reuseste, printr-un siretlic, sa o scoata din lacasul Hudayi pe  Sultanei Fahriye. Astfel, aceasta isi pierde imunitatea si va putea suporta pedeapsa Sultanului pentru faptele sale. Safiye incearca disperata sa isi salveze fiica.

Nu ratati un nou episod din “Kosem”, diseara, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *