Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 12 Rezumat

Kosem Episodul 12 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 12 difuzat de Kanal D in data de 9 Februarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Sultana Safyie este ingrozita de cand secretul fiicei sale a ajuns la urechile sultanului. Safiye stie ca Ahmet nu va ierta niciodata ticalosia lui Fahriye, care a incercat sa ii omoare deopotriva pe el si pe Printul Mustafa. Safiye spera insa, sa isi poate salva fiica de pedeapsa crunta ce o asteapta.

Desi ii este recunoscator lui Kosem pentru ca a demascat-o pe Fahriye, Ahmet este dezamagit de aceasta si nu vrea sa o mai vada. Kosem suporta cu greu indepartarea lui Ahhmet fata de ea si este hotarata sa faca totul pentru a nu fi lipsita de iubirea acestuia.

Pasa Dervis o va ascunde pe Fahriye, pentru moment, la Uskudar, in lacasul seicului Hudayi, acolo unde tanara beneficiaza de protectie. Planul acestora va fi deturnat de seful slugilor Zulfikar, care ii dezvaluie Sultanului unde se ascunde Fahriye.

Sultanul este neputincios in ceea ce priveste aplicarea pedepsei pentru Fahriye deoarece lacasul seicului este intangibil. Nici macar Sultanul nu se poate impune in fata celui care cere indurare si se adaposteste in acel lacas, chiar daca persoana aceea este vinovata, iar Pasa Dervis si Sultana Safiye stiau acest lucru.

Kosem se bucura in continuare de sustinerea Pasei Murat, unul dintre cei mai importanti oameni ai Imperiului. Kosem afla de la Pasa Murat cum o poate distruge definitiv pe Safiye, astfel ca randuiala instaurata de aceasta, de foarte multi ani, sa se prabuseasca.

Kosem urmeaza sa nasca iar emotiile in serai sunt foarte mari. Bucuria este imensa pentru Kosem atunci cand ii daruieste lui Ahmet un print, pe Mehmet.

Sultana Safiye nu se impaca deloc cu gandul ca nepotul ei, Sultanul Ahmet, i-a confiscat averea si a alungat-o la vechiul Serai. Safiye pregateste cea mai mare lovitura la Palat.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *