Home / Rezumate / Kosem / Kosem Episodul 1 Rezumat

Kosem Episodul 1 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Kosem Episodul 1 difuzat de Kanal D in data de 22 Ianuarie.  Serialul Kosem este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Astazi, la ora 20:00, la Kanal D debuteaza cel mai asteptat serial al momentului – “Kosem”! Realizat de aceeasi casa de productie care a oferit publicului din lumea intreaga serialul “Suleyman Magnificul”, “Kosem” ne poarta in lumea spectaculoasa, dar plina de pericole a secolului al XVII-lea, in Imperiul Otoman.

Sub aceeasi titulatura a “Secolului Magnific”, telespectatorii vor regasi in “Kosem” sultani, sultane, cadane, intrigi, o atmosfera intretinuta de teme muzicale asemanatoare celor din “Suleyman Magnificul”.

 Serialul spune povestea incredibila, dar adevarata a Sultanei Kosem, cea care, dintr-o sclava, ajunge confidenta si iubita sultanului Ahmed I (Armet I) si cea mai puternica femeie a Imperiului Otoman
In 1603, tatal tanarului print Ahmed moare si, la varsta de doar 14 ani, acesta din urma este urcat pe tronul unui mare Imperiu. Tanarul Sultan Ahmed va trebui sa faca fata revoltelor din interiorul imperiului, schimbarilor de putere din afara teritoriilor stapanite, luptelor de culise din interiorul Palatului, precum si pretendentilor la tronul sau.
Singurul lucru care ii lumineaza fata tanarului Sultan in aceasta mare de nori negri este chipul unei fete, zarit intr-un tablou. Sultana Safiye, bunica lui Ahmed, intelege cat de impresionat este tanarul de fata din tablou, asa ca ii va darui acestuia, drept cadou de inscaunare, chiar persoana reprezentata in acel portret.
Aceasta tanara de o frumusete tulburatoare este Anastasia, cea care va deveni Sultana Kosem. Fata este rapita din paradisul copilariei si adusa ca sclava la Curtea sultanului Ahmed. Se va confrunta rapid cu cele mai sangeroase intrigi de la Palat
Cand Sultanul Ahmed este inscaunat, mai exista inca un pretendent la tron; lupta pentru putere devine dramatica si pune in pericol viata celor implicati.
Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *