Seriale Turcesti

KEMAL si NIHAN cel mai reusit cuplu din serialele turcesti!

Burak Ozcivit si Neslihan Atagul interpreteaza fara cusur rolurile celor doi indragostiti, reusind sa puna in scena o poveste de dragoste uluitoare, care pare din ce in ce mai veridica.

Cei doi actori se traspun perfect in pielea personajelor lor, Nihan si Kemal, reusind sa transmita dincolo de ecrane trairile si sentimentele de iubire care par a fi rupte din realitate, insa cu totii stim ca Burak Ozcivit si Neslihan Atagul sunt foarte buni prieteni in afara platourilor de filmare, intre ei existand doar amicitie, loialitate si mult respect.

Neslihan Atagul si Burak Ozcivit au trecut prin multe scene emotionante si tandre, prin care au demonstrat ca marile iubiri exista doar in filme. Povestea de dragoste traita de Nihan si Kemal reprezinta o sursa de inspiratie pentru fanii lor infocati.

Cele mai captivante scene in care cei doi actori au fascinat publicul cu povestea lor de dragoste au fost cele in care acestia au dansat in iposteze foarte apropiate, care au lasat pe orice fara cuvinte.

Unul dintre aceste momente s-a petrecut deja in serialul fenomen “Dragoste infinita”, atunci cand Nihan si Kemal au dansat in casa Leylei, si au incercat sa distruga zidurile dintre ei prin feeria muzicii.

Insa scena care a fascinat de-a dreptul este cea in care cei doi danseaza pe una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste “Dance me to the end of love”, cantata de legendarul Leonard Cohen.

Sursa: Kanal D

Add comment