Seriale Turcesti

Kanal D va difuza in curand un nou serial turcesc cu actita Hatice Sendil in rol principal!

Ziua in care mi s-a scris destinulPostul de televiziune Kanal D a anuntat ca va difuza in curand un nou serial turcesc de succes. Serialul se numeste Ziua in care mi s-a scris destinul/ titlu original: „Kaderimin Yazildigi Gun” cu actrita Hatice Sendil cunoscuta din serialul „Dila”, in rol principal.

Pe telespectatorii Kanal D ii asteapta un scenariu alert, personaje bine conturate si un subiect care nu te poate lasa indiferent: doua mame isi disputa acelasi copil. O poveste de dragoste pe cat de puternica pe atat de complicata vine sa imbogateasca tesatura intrigii serialului. Eterna opozitia intre opulenta si saracie intregeste aceasta drama contemporana.
hatice-sendil_foto
“Scenariul m-a cucerit de la prima lectura si abia astept ca si telespectatorii romani sa descopere o poveste de viata extraordinara! M-am identificat cu Elif, personajul meu, o femeie care trece prin incercari teribile. Elif isi gaseste in ea insasi puterea de a merge mai departe, de a gasi solutii, dar in viata ei apar si oamenii potriviti, care prin gesturile si deciziile lor ii schimba destinul”, spune Hatice Sendil.

Din distributie mai fac parte Özcan Deniz ( Baran Aydin din serialul “Havin- Doua vieti, o dragoste”) si Gubery Ileri (Mehmed din “Suleyman Magnificul – Sub domnia Iubirii”), actori charismatici, foarte indragiti in Turcia, dar si in Romania.

 

Sursa: Kanal D

 

Add comment