Seriale Turcesti

Kanal D va difuza din 8 noiembrie un nou serial turcesc, “Mireasa din Istanbul” cu actorul Ozcan Deniz in rol principal!

Postul de televizune Kanal D a anuntat ca va difuza un nou serial turcesc din 8 noiembrie , „Mireasa din Istanbul” (titlul original: „Istanbullu Gelin”), în care joacă actori îndrăgiti de publicul român.

Cei de acasa ii vor putea revedea pe Ozcan Deniz, pe care l-au urmărit în producţia „Ziua în care mi s-a scris destinul”, un serial care a cucerit publicul din România.

Debutul serialului o prezintă pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viaţă modestă, alături de mătuşa ei, singura rudă pe care o mai are.

Sosirea tinerilor în casa părintească e un adevărat şoc pentru mama bărbatului, care nu este de acord cu logodna. Cu toate acestea, Sureyya speră că Esma Sultan va ajunge să o accepte în cele din urmă ca noră, după ce o va cunoaşte mai bine. Însă fata nu ştie că mama băiatului este o femeie foarte dificilă, greu de mulţumit. Lucrurile se vor complica pe măsură ce timpul va trece, iar viaţa celor doi îndrăgostiţi va fi supusă la grele încercari.
Odata cu debutul serialului „Mireasa din Istanbul”, serialul „Patria mea eşti tu!” va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, iar „Kosem” tot luni şi marţi, de la ora 22:00.

Sursa: Kanal D

Add comment