Seriale Turcesti

Kaan Urgancioglu actorul din “Dragoste infinita”:”Iubesc personajul Emir, chiar daca nu ma identific cu el”

In serialul „Dragoste infinita”, difuzat de Kanal D, de luni pana vineri, de la orele 20.00, cel care are aceasta misiune este actorul Kaan Urgancioglu, interpretul personajului negativ Emir.

Acesta este rivalul lui Kemal, eroul pozitiv si luminos care o iubeste pe frumoasa Nihan. Faptul ca personajul Emir are o aura mai intunecata nu ii diminueaza stralucirea, ci dimpotriva, o potenteaza.

„Iubesc acest personaj, chiar daca nu ma identific cu el in viata de zi cu zi. Emir imi da ocazia sa apelez la toate resursele mele actoricesti pentru a-i da viata. Este inteligent, cerebral, viclean, manipulator. Daca ceva ne uneste, acel ceva este spiritul practic. Ca si el, sunt o fire pragmatica”, a declarat Kaan Urgancioglu.

Cea mai buna dovada ca este „cu picioarele pe pamant” consta in faptul ca a absolvit Facultatea de Finante si Banci din cadrul Marmara University.

In varsta de 36 de ani, Kaan are la activ cateva filme de cinema si peste 20 de productii de televiziune turcesti. Prima sa aparitie intr-un serial, in 2002, la varsta de 21 de ani, se datoreaza norocului imbinat cu talentul sau nativ de a imita diverse personaje.

La momentul respectiv, producatorii serialului “Karaoğlan” cautau un chip nou si proaspat pentru personajul principal. Prezent la casting, Kaan a trecut toate probele si asa a intrat, definitiv, actoria in viata sa.

 

Sursa: Kanal D

Add comment