Home / Stiri / Iubitele celebre ale lui Ozcan Deniz!

Iubitele celebre ale lui Ozcan Deniz!

Actorul este multitalentat. Are doua mari iubiri muzica si filmul. Dupa actorie a incercat si ipostaza de regizor-scenarist si i-a placut.

De-a lungul carierei a colaborat cu actori din toate generatiile de la DENIZ CAKIR, BURCU KARA, NAZ,ELMAS, MEHMET GUNSUR, NURGUR YESILCAI, EKIN TURKMEN, YAVIZ BINGOL. A scos 12 albume de muzica iar la concertele sale salile sunt pline.

Nu lipseste din show-urile de televiziune unde este mereu invitat. Agenda sa de lucru este mereu incarcata. Sa nu uitam de numeroasele premii care subliniaza talentul actorului. Din 1997 si pana in preezent a primit premii ca BEST MALE ARTIST si MOST SUCCESSFUL ARTIST.

OZCAN a facut armata si vreme de vrei trei ani a locuit in Germania. I-a fermecat pe nemti cu vocea sa. Aici si-a intalnit sotia o nemtoaica de care avea sa divorteze. De atunci a fost implicat in numeroase povesti de dragoste ce cele mai frumoase actrite .

Intre 1992-1997 a avut o relatie cu HANDAN DENIZ. Intre 1997 si 2002 OZCAN a avut-o alaturi pe EBRU DESTAN, dupa care a urmata SEBNEM SCHAFFER intre 2002 si 2003.

Din 2008 pana in 2010 OZCAN s-a iubit cu cea care se zvonea ca i-ar putea deveni sotie FAHRIYE EVCEN.

In 2013 doua frumoase au incercat sa il cucereasca AYCA KURU si AYSE OZDEMIR.

 

OZCAN este innebunit dupa animale de la gaste, caini pana la pisici pentru care are o mare dragoste. Acasa are o superba birmaneza care a venit pe lume in aprilie 2014. OZCAN are grija sa nu ii lipseasca nimic si ii daruieste toata afectiunea.

Ce nu stiati despre OZCAN este faptul ca este talentat la scris. In facultate scria povestioare.

Numle sau adevarat este OZCAN KULAKSIZOGLU, dar acum fanii il stiu dupa numele de OZCAN DENIZ.

Unul din serialele la care a lucrat in 2013 ruleaza in mai multe tari si se bucura de audiente uriase.

Oricat de ocupat este OZCAN nu uita de sport. Privindu-l fanele suspina si nimeni nu crede ca OZCAN deja a implinit 42 de ani.

Nu exista vreun top al celor mai frumosi actori din TURCIA in care sa nu-l regasim pe OZCAN DENIZ.

Se afla la apogeul carierei sale.Celebru, ambitios si carsimatic. Vocea sa aduce la suprafata caldura sufleteasca si harurile cu care a fost inzestrat.

 

Sursa: ele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *