Home / Stiri / Invitati cu renume la nunta dintre Burak Ozcivit si Fahriye Evcen. Vezi aici ce colegi de breasla au participat la marele eveniment!

Invitati cu renume la nunta dintre Burak Ozcivit si Fahriye Evcen. Vezi aici ce colegi de breasla au participat la marele eveniment!

Sora mirelui, Burcun Ahmet purtat o rochie scurta, sexy, de culoare albastra, cu franjuri, care i-a pus in evidenta silueta perfecta, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale argintii.

Micuta Acelya, nepotica lui Burak Ozcivit a stralucit. Burcun a ales pentru fiica sa o rochita din dantela alba, care a transfomat-o intr-o printesa.

N-au lipsit nici cei mai apropiati prieteni ai mirilor, dar si colegi de breasla care si-au dorit sa le fie alaturi si sa se distreze impreuna pana in zori: Hatice Sendil si sotul ei, Burak Sagyasar, Serenay Sarikaya si partenerul ei, Kerem Bursin, Kenan Imirzalioglu, Sinem Kobal, Asli Enver si Murat Boz, Ebru Akel si multi altii!

Canım @ozgurmasur @ozgurmasur.official ❤️❤️❤️❤️Canım @buraksanuk çok teşekkürler????#fahriyeburakwedding

O postare distribuită de Hatice Şendil Sağyaşar (@haticesendil) pe

Nici colegii din serialul “Dragoste infinita” n-au lipsit de la grandiosul eveniment. Cel care si-a dorit enorm sa-i fie alaturi bunului sau prieten, Burak, in ziua cea mare a fost Kerem Alisik, cel care a jucat rolul lui Ayhan si care i-a fost mana drepta in cadrul productiei-fenomen. Un alt coleg de platou din “Dragoste infinita” , care a vrut sa fie prezent la nunta bunului sau prieten a fost Ugur Aslan (“Otrava”), care a venit in compania sotiei sale.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *