Seriale Turcesti

INTERVIU Hatice Sendil protagonista serialului „Ziua in care mi s-a scris destinul”!

hatice_foto

Hatice Sendil, protagonista serialului de la Kanal D, „Ziua în care mi s-a scris destinul”, a oferit un interviu pentru site-ul One.ro

– În România, ai o mulţime de fani, graţie rolurilor din seriale. Cum te simţi când ştii că eşti apreciată de atât de multă lume din alte colţuri ale lumii?

Este un sentiment fabulos. Ca om, te simţi ales şi binecuvântat. Sentimentele mele de recunoştinţă pentru aprecierea pe care o primesc sunt nemăsurate. De aceea, încerc să nu îi dezamăgesc pe cei care mă urmaresc, iar când sunt solicitată pentru fotografii şi pentru autografe, oricât de obosită aş fi, acord atenţie acelor oameni. Noi, actorii, ne luăm energia de la cei care ne urmăresc. Le mulţumesc fanilor mei de pretutindeni pentru ca îmi scriu mesaje de apreciere pe pagina mea de Facebook.

– Ce îţi place cel mai mult la cariera ta de până acum?
Aş putea să vă spun ce îmi place cel mai mult la munca mea, nu neapărat la cariera mea. Îmi plac dimineţile dinainte de filmare, la primele ore când ajung pe platou. Îmi plac aerul rece al dimineţii, aroma de cafea care se amestecă placut cu mirosul de pudră de la cabina de machiaj. Aceste senzaţii îmi deschid toate simţurile şi îmi trezesc pofta de viaţă. Pentru mine, începutul unei zile de munca este, întotdeauna, cel mai frumos moment. Munca mea pe platou, dacă ar fi să o definesc, este o sumă de dimineţi frumoase.

– Ţi-ai ales un motto pe baza căruia îţi ghidezi viaţa?
În fiecare zi mă însoţeşte, ca motto, o replica celebră dintr-un film, care mă motiveaza. “May the Force be with you”/ “Forta fie cu tine” .

– Îţi mai aminteşti ce ai făcut cu primii bani câştigaţi din actorie?
Mi-am cumpărat o rochie foarte frumoasă, din mătase, lungă, fluidă. Şi acum parcă îmi mai amintesc atingerea mătăsii. Am purtat-o la o recepţie şi mă simţeam uşor jenată pentru că aveam impresia că atrageam mai mult decât ar fi trebuit atenţia.

– Femeile din Turcia sunt renumite pentru frumuseţea lor. Dezvăluie, te rugăm, trei secrete de beauty din ţara ta.
Femeile din ţara mea pun mare preţ pe îngrijirea pe bază de produse naturale. Am folosit ani la rând, şi mai folosesc şi acum, pentru păr, un amestec în părţi egale de ulei de migdale şi apă de trandafir. Amestecul se agită foarte bine şi se pulverizează pe parul ud, imediat după spălat. Uleiul de migdale, de asemenea, este folosit după baie, rezultatul fiind o piele luminoasă şi catifelată.

– În opinia ta, care sunt cele mai tari tendinţe din moda actuală? Care sunt designerii care te inspiră cel mai mult?
Îmi place faptul că moda actuală a devenit foarte eclectică – este un amestec de stiluri care îţi lasă foarte multă libertate de alegere şi exprimare. Îmi place că la o pereche de jeanşi “boyfriend” poţi purta pantofi cu toc, ceea ce cu nişte ani în urmă, când eram eu adolescentă, era de neconceput. Mi se par foarte cool manichiurile colorate intens, cu culori diferite pe fiecare unghie. Mă inspiră tot ceea ce este ieşit din tipare, tot ceea ce are originalitate.

– Care sunt accesoriile tale preferate, pentru care ai da şi ultimii bani de pe card?
Nu aş da niciodată ultimii bani de pe card pe o piesă vestimentară sau pe un accesoriu! . Însă recunosc că nu rezist prea mult în faţa unei perechi de pantofi.

– Cât de bine te pricepi să te machiezi singură? Ce trucuri de make-up ai învăţat în toţi aceşti ani?
În zilele în care nu filmez,  mă machiez foarte puţin. Un gloss pentru buze şi un creion dermatograf îmi sunt suficiente. Însa când merg la ocazii speciale, dacă situaţia cere, mă machiez şi singură, nu apelez întotdeauna la un make up artist. Ştiu să îmi fac “umbre” care să accentueze privirea şi ştiu chiar să îmi ondulez singură părul, cu o perie rotativă electrică.

 

2016-11-11_222711

– Ce produse pentru îngrijirea părului foloseşti acasă? Care e cel mai bun truc atunci când părul tău are o zi proastă?
Folosesc întotdeauna, după spălat, o mască nutritivă pentru păr, şi din cand în când un serum. Foarte rar îl vopsesc. Iar când părul meu este rebel şi nu mă ascultă, îl “disciplinez” rapid – îl strâng simplu, la spate, într-un coc folosind un rulou special, sau pur şi simplu îl strang în uzuala “coadă de cal”. În viaţa de zi cu zi sunt ca orice femeie de vârsta mea, pe care o vedeţi pe stradă.

– Care sunt serialele tale preferate la ora actuală? În care dintre ele ţi-ar plăcea să joci un rol?
Nu am consecvenţă pentru a urmări un serial. Este şi un defect profesional – actorii rareori se uită la “munca lor” sau a colegilor – o fac doar în scopul de a se corecta, de a studia sau învăţa. Altfel, ei nu sunt cei mai buni spectatori. De obicei mă uit la filme documentare sau la filme artistice.

– Dacă ai juca într-un film romantic la Hollywood, ce actor ţi-ar plăcea să fie partenerul tău de ecran?
George Clooney.

– Îţi place să călătoreşti? Care este ţara ta preferată?
Cui nu-i place să călătorească?  Am fost în multe ţări exotice, însă prefer Insula Bali.

– Care e părerea ta despre social media, în special despre Facebook şi Instagram?
Daca sunt folosite cu măsură, sunt foarte bune şi necesare. Sunt instrumente de relaţionare şi de interacţiune cu lumea, nu avem cum să stam departe de ele. Aud că sunt oameni dependenţi de Facebook şi mi-e greu să înţeleg cum poate un om să se piarda atât de mult pe sine încât să piardă controlul asupra timpului său.

– Cum arată ziua perfectă pentru tine? Ce îţi place să faci în timpul liber?
Ziua perfectă este atunci când nu îmi pun niciun fel de întrebări şi trăiesc fiecare clipă, plenar, cu bucurie, ca şi cum ar fi ultima. Am zile din acestea, să ştiţi! 

– La final, un mesaj pentru fanii din România…
Vă mulţumesc pentru că m-aţi urmărit în “Dila” şi mă urmăriţi în continuare, în “Ziua in care mi-am scris destinul”.

 

 

Sursa:One.ro

Add comment