Seriale Turcesti

Interviu cu Ezgi Asaroglu ( actrita principala din serialul “Bahar: Viata furata”)! Cum se intelege Ezgi Asaroglu cu Ceren Moray (interpreta lui Efsun)

Ezgi Asaroglu ( 30 de ani) care interpreteaza rolul lui Bahar in serialul turcesc “Bahar: Viata furata” a acordat un interviu publicatiei Wowbiz.ro ,pe care il puteti citi mai jos.

 

Bahar i-a facut pe multi romani sa planga. Este o fata frumoasa, sincera care nu vede rautatea celor din jurul ei. Culmea!, cele mai rele sunt chiar cele mai apropiate persoane de ea. Multi o considera mult prea naiva. Cat de mult semanati cu ea? Care sunt trasaturile comune intre Bahar si Ezgi Asaroglu?

  Bahar este un fel de copie a mea din adolescenta. Cred ca aveam naivitatea ei in perioada cand eram in liceu. Cu timpul, m-am maturizat, am lasat in urma timiditatea si naivitatea. Acum, adult fiind, am pastrat un pic din candoarea acelei varste. Ca si lui Bahar, imi displace minciuna, sub diversele ei forme. Inclusiv minciuna prin omisiune.

Povestea din serial este inspirata dintr-un caz real. Cum ati fi reactionat daca ati fi aflat la adolescenta ca ati fost infiata?

Cu siguranta, o veste de acest fel este teribila pentru oricine! Ar fi bulversant, ti-ar zgudui toata fiinta! As fi suferit un soc, poate ca as fi fugit de acasa sau poate as fi apelat la serviciile unui psiholog, daca mi s-ar fi intamplat asa ceva!

In serial sunteti pusa in diverse ipostaze. Cand v-a fost cel mai greu sa filmati? Povestiti o intamplare de pe platoul de filmare.

Am filmat cand aveam febra cu 38 de grade, in conditiile in care ar fi trebuit sa stau in pat din cauza unei viroze agresive. A trebuit sa par fresh, desi fierbea carnea pe mine, ma durea capul si abia gaseam forta sa vorbesc. Starile traite in acele momente nu au fost vizibile, insa, pe ecran.

Cum arata ziua perfecta pentru Ezgi Asaroglu, atunci cand nu filmati?

O zi perfecta are mai multe chipuri. Poate fi o zi petrecuta la shopping impreuna cu o prietena, poate fi o zi petrecuta in linistea casei mele, in compania unei carti, ascultand o muzica linistitoare.

Actorii spun ca rolurile negative sunt mai ofertante. V-ati fi vazut in rolul lui Efsun?

Rolurile negative sunt mai ofertante pentru ca fac apel la partea intunecata a fiintei tale. Un rol negativ poate fi, pentru un actor, un fel de explorare pe “Dark Side of the Moon”. Un rol negativ te pune sa te uiti intr-o oglinda care iti arata si partea ta negativa, chiar daca ea nu se manifesta. Cred ca as fi fost destul de credibila in rolul lui Efsun!

 

Cum se intelege Ezgi Asaroglu cu Ceren Moray (interpreta lui Efsun), care este relatia dintre ele in afara platoului de filmare?

Suntem prietene, iesim uneori impreuna in oras, ne intalnim la petreceri impreuna cu alti prieteni comuni. O admir foarte mult pe Ceren pentru ce face in profesia ei, pentru faptul ca desi este o actrita de film solicitata, se dedica foarte mult teatrului, care ramane o preocupare constanta pentru ea.

Dar intre Ezgi Asaroglu si Keremcem? S-a vorbit ca intre dv si interpretul lui Ates (Keremcem) ar fi o relatie si dincolo de ecran. E adevarat?

Tin foarte mult la Keremcen, insa ca prieten foarte bun, nu ca iubit. Suntem confidenti, nu si iubiti.

 

Daca ar fi sa faceti o schimbare la dv. care ar fi aceasta?

Nu as schimba nimic. De ce as face-o? Cel mult mi-as schimba din cand in cand coafura, culoarea parului, garderoba… Ma simt bine in pielea mea.

Ce pasiuni are Ezgi Asaroglu? Povestiti-ne un pic despre dv.

Dedic mult din timpul meu liber lecturii. Ador filmele si vad “tone” de filme, inclusiv din cele vechi, clasice. Fac sport – alerg, merg la sala, fac fitness – sunt o fire dinamica. Pentru mine nu exista cuvantul “plictiseala”.

Add comment