Home / Stiri / Interviu cu Erkan Petekkaya in revista „TV Satelit”

Interviu cu Erkan Petekkaya in revista „TV Satelit”

Revista „TV Satelit” care apare pe piaţă sâmbătă, 11 februarie, conţine un interviu în exclusivitate cu actorul Erkan Petekkaya, Cihan din serialul „Furtună pe Bosfor”, difuzat de Kanal D.

În cadrul unui interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate şi realizat cu ajutorul Kanal D, Erkan Petekkaya, protagonistul serialului „Furtună pe Bosfor”, ne-a povestit cum decurg filmările la producţia turcească în care joacă din 2014, dar şi ce va face imediat după ce va termina acest proiect.

TV Satelit: Cum merg filmările la „Furtună pe Bosfor”?
Erkan Petekkaya: Suntem în grafic. Din acest punct de vedere, echipa de producţie este mulţumită că totul merge fără întârzieri, fără sincope. Totul decurge bine pentru că, la planificarea filmărilor, s-a ţinut cont de cele mai mici detalii.

Cât de mult filmezi pe zi?
Ziua de filmare începe la ora 8.00 dimineaţa, dar o jumătate de ora înainte petrec în cabina de machiaj. Se termină seara, la ora 20.00, însă există o pauză mare, la prânz, de masă. Între scene, când nu filmez, repet pentru următoarea scena. Acasă ajung la ora 21.00. Deci, o zi de filmare nu este deloc uşoară, mai ales dacă filmările durează luni de zile.

SursaL tvmania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *