Home / Interviuri / Interviu cu Alina Boz (Hazal) , fiica lui Gulseren in serialul “Furtuna pe Bosfor”

Interviu cu Alina Boz (Hazal) , fiica lui Gulseren in serialul “Furtuna pe Bosfor”

Nou descoperitul talent, Alina Boz si-a pus in cap ca vrea sa joace de la o varsta tanara. A participat la o selectie pentru serial cu fotografii si un clip de 10 minute. cand a aflat ca va juca cu nume mari s-a speriat de frica ca nu va putea face fata. Alina Boz a primit rolul lui Hazal, fiica lui Gulseren ( Nurgül Yeşilçay) in serialul Furtuna pe Bosfor , difuzat de Kanal D.

Frumoasa si cu talent remarcabil pentru actorie a adunat multe aprecieri  pe social media.
Alina Boz este unica fiica de 16 ani, tatal turc si mama rusoaica si pana in prezent cel mai mult s-a ocupat de sport. Dorinta de a juca si in film i s-a indeplinit obtinand acest rol.

Cum a fost mutarea din Rusia in Turcia?
Aveam 7 ani cand ne-am mutat la Istanbul. Din cauza meseriei tatalui meu ghid turistic, calatorea mult. A venit pentru o vreme sa lucreze apoi s-a stabilit aici. In vacante merg in Rusia.

Perceptia despre tine este ca ai fi fiica unui general rus. Te uimesc cei din Turcia, te deranjeaza ca te intreaba?
Nu, asa s-a raspandit. Ma consider a fi turcoaica. Il iubesc mult pe Ataturk. Oamenii spun “esti rusoaica cum de il iubesti pe Ataturk” astfel de lucruri ma deranjeaza.

Cum iti dezvolti aptitudinea artistica?
De la scoala elementara merg la teatru. La aceea vreme parintii m-au inscris la Centrul Cultural Barış Manço, sectia teatru. de la 7 ani am inceput sa joc desigur mai mult in piese pentru copii.

Au scris despre tine cat erai inca la agentie.Cum ai ajuns de pe scena pe ecran?
Prietenul meu Burak Can a facut scurte clipuri cu mine si le-a publicat pe internet si au scris ca acesta este copilul agentiei, parintii m-au inscris la agentie. Prima data am aparut in reviste si apoi au inceput sa vina si oferte, primul rol fiind in “Cesur Hemşire” .

Alina Boz

In echipa Paramparca (aka “Furtuna pe Bosfor”) cum ai ajuns?
Eram in vacanta in Avyalık si agentia mi-a cerut sa particip la auditii pentru noul serial ce va incepe. La inceput m-a deranjat, le-am spus ca sunt in vacanta si nu pot merge. Au spus ca vor sa-mi vada un clip, i-am trimis prietenului meu un clip de 10 minute. Mi-au spus din nou sa ma intorc la Istanbul si apoi am avut o intalnire cu regizorul.

Esti alaturi de actori experimentati. Ti-a fost vreodata frica ca nu o vei putea face?
Numele lor le-am aflat cand m-am dus la intalnirea cu regizorul. Nu foarte frica. Mi-am spus “ce frumos, voi juca cu nume mari si voi avea mult de invatat”. Frica putin mi-a fost ca nu pot face suficient nu ca ei sunt impotriva mea.

Serialul o pune pe Hazal in dificultate din cauza greutatilor financiare ea fiind pasionata de lux. Alina seamana cu Hazal?
Nu chiar, doar intr-un loc. Hazal ce isi pune in cap face. Si eu fac dar incerc sa o fac fara a le face rau oamenilor. Nu am fugit de acasa ca sa obtin bani de la mama, Hazal este o introvertita si vrea sa fie iubita. Eu nu am o astfel de problema.

Hazal are probleme privind relatia cu familia ei si de multe ori se cearta. Ai primit reactii adverse pe strada din acest motiv?
Se mai intampla pentru anumite scene pe Instagram si pe Twitter dar pe strada nu. Imi spun, ” ne uitam la tine, esti tare draguta.

In viata reala care este relatia cu mama ta?
Dupa adolescenta a fost mai bine. Imi petrec mult timp cu prietenii. Avem relatii frate sora.

Care sunt obiectivele tale pe mai departe?
Acord mare importanta filmului. Ma duc la filme singura sau cu prietenii. Traiesc cu adevarat cand ma uit la film. Pe viitor ma gandesc la un film de succes ca atunci cand ma voi uita la el sa-mi placa ce am facut.
Este vreun nume la care te-ai gandit sa iti fie alaturi in film?
Mi-ar place sa lucrez cu Çağan Irmak.

Ce iti place sa faci in timpul liber?
Rusia mi-a adus in viata mea multa pictura si muzica. Am facut apoi balet, inot, baschet. La doi ani cantam la chitara si imi placea pe gheata. Acum nu mai am timp liber sunt ocupata cu scoala si serialul.Alina Boz si Erkan

In afara de familie pentru prieteni mai ai timp liber?
Cand nu am ore sau examene imi petrec timpul cu familia sau prietenii. Am un grup de prieteni de cand eram mica, Burak Can este unul dintre prietenii mei, toti suntem prieteni foarte apropiati si ne intalnim des la Centrul Cultural Barış Manço.

La varsta ta, tu si multi tineri ca tine vor sa fie acolo unde esti. Ce le poti spune?
La inceput nici eu nu am avut experienta. Le recomand sa isi urmeze visele asa cum am facut si eu. Am facut teatru, m-am inscris intr-o agentie si am ajuns aici. Oricine poate face asta nu este dificil, daca vine din interiorul lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *