Home / Stiri / “Inima de frate” un nou serial turcesc , din 6 Iulie la AcasaTV

“Inima de frate” un nou serial turcesc , din 6 Iulie la AcasaTV

Asa cum am anuntat inca de acum cateva luni pe acest site, serialul fenomen care a cucerit Romania, Puterea Destinului se incheie in data de 3 iulie.

“Inima de frate” (KUZEY GUNEY) ii va lua locul serialului Puterea Destinului ,care va avea premiera luni 6 iulie de la ora 19:00.

Serialul Kuzey Guney a fost difuzat in Turcia in perioada 7 septembrie 2011 – 26 iunie 2013 pe postul turcesc Kanal D si are 80 de episoade . Un episod are aproximativ 110 minute.

Vom vedea daca cei de la AcasaTV va respecta structura episoadelor , sau vor fi injumatatite ca in cazul serialului Puterea Destinului.

Kuzey ( rol interpretat de actorul Kivanç Tatlitug )  si Güney ( rol interpretat de actorul Bugra Gülsoy ) sunt frati, dar acestia sunt diferiti, atat la caracter cat si in perceptia lor, la fel ca si numele lor care sunt: nord si sud. In timp ce fratele mai mare Guney se straduieste la scoala si este un baiat in general bun,fratele sau mai mic nu este la fel ca el, el este salbatic si imprevizibil. In ciuda diferentelor lor, fratii se indragostesc de aceeasi fata,Cemre, care tocmai s-a mutat in cartier. Cand Cemre si Güney sunt impreună, Kuzey este devastat. Un eveniment nefericit duce la un accident de masina in care un om moare. Chiar daca Güney a condus masina care a dus la moartea unui om, Kuzey ia vina asupra sa si merge la inchisoare. Dupa trei ani, el este eliberat din inchisoare si se intoarce la familia sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *