Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 9 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 9 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 9 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 10 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Iubirea dintre Seyit si Sura este supusa multor incercari. Cei doi indragostiti intampina din nou necazuri, ce le vor zdruncina relatia.

Sura se simte dezamagita si ranita dupa ce il zareste pe Seyit iesind din casa baronesei Lola. Cand revine la hotel, Seyit incearca sa ii explice iubitei sale in ce fusese implicat noaptea trecuta, desi este constient ca nu ii poate dezvalui adevarul. Insa toate aparentele sunt impotriva lui, iar Sura este indreptatita sa creada ca acesta si-a petrecut noaptea cu Lola.

In acest timp, Petru renunta la colaborarea cu baroneasa Lola, fiind convins ca aceasta nu il va mai ajuta in demersurile sale de a destrama relatia dintre Seyit si Sura. Simtind ca o scapa din mana pe Sura, Petru se aliaza cu capitanul Billy si profita de influenta acestuia in societate pentru a-si duce la capat planul.

In dragoste si in razboi episodul 9

In cele din urma, tensiunile intre Sura si Seyit dispar si cei doi indragostiti realizeaza ca dragostea lor este mult mai puternica decat au crezut si va invinge orice obstacol. Desi lui Seyit ii rasuna inca in minte sfaturile tatalui sau, acesta isi asculta din nou inima si o cere in casatorie pe Sura. Insa decizia lor este umbrita de ceea ce va pune la cale Petru, care isi dorea sa impiedice cu orice pret casatoria dintre Seyit si Sura.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *