Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 8 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 8 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 8 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 9 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In seara in care se organizase petrecerea in cinstea capitanului englez la hotelul Cheref, Seyit si Sura isi regasesc vechii prieteni, pe Celil, Petru si baroneasa Lola. Dupa multe zile de suferinta pentru rudele si prietenii disparuti, cei doi indragostiti se bucura de regasirea celor dragi.

Insa bucuria revederii lor este umbrita de sosirea capitanului Billy, care este la un pas sa descopere misterul transportului de arme pentru razboiul de independenta, pus la cale de catre Seyit si proprietarul hotelului.

Baroneasa Lola isi previne prietenii asupra dezastrului ce urmeaza si, in acest context, incearca sa reconstruiasca relatia cu Seyit. Toate acestea se petrec sub privirile ingrijorate ale Surei, care se teme ca nu cumva aceasta femeie sa ii fure barbatul iubit. Petru pare a fi fericit ca a reintalnit-o pe Sura, insa in acelasi timp sufera teribil cand o vede la bratul lui Seyit.

Indurerat, Kurt Seyit isi da seama cat de mult l-a schimbat pe Celil moartea Tatyei. Celil isi asuma riscuri tot mai mari pentru a-si curma suferinta, insa ii expune si pe cei din jur la pericole. Seyit ii impune camaradului sau sa isi adune gandurile si sa redevina persoana puternica din trecut.

Armele transportate de oamenii lui Seyit spre locul secret de livrare nu scapa vigilentei soldatilor englezi, in ciuda tuturor masurile de precautie. Din acest moment, Hotelul Cheref, care parea a fi o fortareata pentru cei ce adaposteau aici, dar si viitorul lui Seyit sunt in mare pericol.

Prinsa in capcana intrebarilor fara raspuns, Sura isi canalizeaza toata energia pentru a-si gasi familia. O scrisoare venita de departe arunca o lumina noua peste zilele intunecate pe care le intrevedea Sura. Aceasta afla vesti despre rudele sale si in sufletul sau incolteste speranta ca intr-o zi ii va putea reintalni.

Intre timp, baroneasa Lola se ofera sa il ajute pe Seyit in demersurile sale pentru transportul armelor. Baroneasa profita de apropierea lui Seyit si pune la cale impreuna cu Petru un plan, avand drept scop distrugerea relatiei dintre acesta si Sura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *