Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 7 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 7 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 7 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 4 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Kurt Seyit si Sura pleaca impreuna intr-o calatorie pe Marea Neagra, cautand refugiu la Istanbul, in ultimele zile ale Imperiului Otoman. Cei doi indragostiti se pregatesc pentru noua viata avand ca singura avere dragostea ce si-o poarta.

Hotelul Cheref, la care se cazeaza, pare sa fie o promisiune pentru o viata tihnita pentru cei doi. Ahmet Yahya, proprietarul hotelului, si unchiul Ali, o ruda apropiata a acestuia, vor schimba viata lui Kurt si a Surei, oferindu-le sprijin.

Aici, Seyit o va intalni pe Guzide, o locuitoare de pe meleagurile sale natale, care fugise la Istanbul, in cautarea barbatului iubit, insa acum este sotia lui Ahmet Yahya. Reintalnirea cu Seyit, cel dupa care suferise ani la rand in tacere, ii provoaca acesteia mare suferinta.

In timp ce bat din usa in usa in Istanbul, pentru a gasi pe cineva care ar putea sa le dea vesti despre cei dragi de acasa, Kurt Seyit si Sura afla ca in oras ajunsese si baroneasa Lola. Baroneasa, care si-a cladit viitorul pe baze solide in Istanbul, nu stie ca Seyit, care a fost marea sa dragoste in trecut, se afla in oras.

Petru si Celil, dupa ce au asteptat in conditii vitrege ziua in care vor pasi in Istanbul, reusesc in cele din urma sa ajunga pe taramuri turcesti. Dorind sa aiba un as in maneca pe care sa il foloseasca impotriva lui Seyit, Petru lasa garda jos si se preda pentru a-l tine in viata pe Celil.

Kurt isi da seama ca exista un secret periculos in culisele Hotelului Cheref, pe care foarte putini oameni il stiu. Acesta descopera ca proprietarul hotelului detine arme in subsolul cladirii. Acestia sunt la un pas sa fie prinsi de soldatii englezi, cazati in hotel, insa situatia dificila este remediata de Seyit care isi foloseste abilitatile militare si reprima izbucnirea unui conflict armat de amploare. Dupa incidentul de la hotel, Seyit ii ascunde iubitei sale ceea ce se intamplase, pentru a nu o ingrijora si pune la cale un plan pentru a reusi sa indeparteze definitiv pericolul.In dragoste si in razboi episodul 7

Insa in vreme ce se pregateau sa tina piept noilor provocari, in seara in care se organizase o petrecere la hotel, Sura si Seyit au parte de o mare surpriza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *