Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 5 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 5 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 2 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Alusta, pamantul natal al lui Kurt Seyit, locul unde a sperat ca isi va creste copiii impreuna cu Sura si cu familia lui, devine mormantul viselor sale. Dupa o crancena disputa cu tatal sau, Seyit realizeaza ca familia sa nu o va accepta niciodata pe Sura drept sotia sa. Tanarul ii propune iubitei sale sa plece impreuna spre Istanbul, sperand la o viata mai buna.

La casa de vara a familiei Eminof, isi face aparitia Petru, care asteapta momentul potrivit pentru a da semnalul rebelilor sa intre in actiune si sa ii ucida pe Seyit si prietenul sau. Cu viclenie si abilitate, acesta incearca sa creeze probleme intre Kurt si Sura.

Intre timp, Tatia isi pierde copilul, in ciuda diagnosticului optimist al doctorilor. Sura este profund marcata de nefericitul eveniment si ii acorda sprijin prietenei sale. Acesta este un prim semn ca vor veni zile grele in viata celor doua cupluri.

Dupa invatamintele trase dupa cearta din casa de la tara, Zahide, mama lui Seyit, ia pe umerii sai toate responsabilitatile familiei. Zahide incearca sa il determine pe sotul sau sa il ierte pe Seyit si sa il primeasca din nou in sanul familiei. Insa pentru batran respectarea traditiei de familie este mai presus de dragostea pentru fiul sau si nu concepe ca Seyit sa incalce cuvantul sau.

Pe de alta parte, tacerea lui Kurt, dupa ce isi viziteaza familia, ridica multe intrebari in sufletul Surei. Tanara simte ca iubitul sau ii ascunde ceva important in legatura cu familia lui. Sura il intalneste pe tatal lui Seyit, care se comporta distant cu aceasta si o numeste musafira fiului sau, iar tanara constientizeaza ca nu va fi agreata de familia Eminof.

Afland de la Petru ca rebelii sunt pe urmele lor, Seyit decide sa le intinda o cursa acestora si pleaca in intampinarea dusmanilor, impreuna cu Celil si cu Petru. Insa cel mai mare pericol este increderea in dusmanul lor tacut, Petru. In timpul altercatiei cu rebelii, Kurt Seyit si Celil isi indreapta armele spre dusmani, insa Petru isi fixeaza tinta asupra lui Seyit…

Add comment