Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 4 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 4 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 4 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 27 noiembrie . Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Sura nu accepta sa traiasca fara Seyit. Desi realizeaza ca se expune multor pericole, aceasta alege sa fie alaturi de iubitul sau, chiar cu pretul de a-si parasi familia.

Cei doi indragostiti pornesc impreuna cu prietenii lor intr-o calatorie catre Crimeea, pamantul natal al lui Kurt Seyit, cu speranta ca nimic nu ii va mai desparti niciodata. Calatoria este presarata cu pericole din ce in ce mai mari, la fiecare pas se simt amenintati de trimisii noului regim, care urmareau sa ii elimine pe fostii ofiteri ai tarului.

Pe de alta parte, Petru porneste si el spre Crimeea, hotarat sa ii ucida pe Seyit si pe Celil, pentru a-si potoli setea de razbunare fata de fostii sai camarazi. Acesta se aliaza cu reprezentantii noului regim politic din Rusia si pleaca pe urmele rivalului sau.

In dragoste si in razboi episodul 4

In cele din urma, Kurt Seyit si Sura ajung in Alusta, locul in care acesta s-a nascut si in care il astepta cu nerabdare familia sa. Acestia se instaleaza in casa de vara a familiei si planuiesc sa ramana acolo o vreme.

In timp ce Sura astepta cu entuziasm sa ii cunoasca parintii si fratii alesului sau, Seyit merge in casa parinteasca pentru a pregati intrarea iubitei sale. Desi este constient de posibila reactie negativa a tatalui sau, care ii impusese cu mult timp in urma sa se casatoreasca cu o fata de origine turca, conform traditiei, Seyit isi ia inima in dinti si ii marturiseste batranului ca iubeste o rusoiaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *