Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 3 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 3 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 26 noiembrie . Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Socata de vestea mortii iubitului sau, Sura sufera cumplit la gandul ca nu il va mai vedea niciodata pe Seyit. In acelasi timp, boala tatalui sau se agraveaza si intreaga familie este devastata de durere.

Sura se simte singura si deznadajduita si cel care se ofera sa o sprijine, profitand de situatie, este Petru, care spera inca la dragostea tinerei.

In dragoste si in razboi episodul 3

In vreme ce Sura sufera si isi jeleste iubitul, Seyit este gasit de camaradul sau, Cecil, agonizand pe un pat de spital, printre ceilalti raniti. Pe masura ce Seyit isi recapata cunostinta, gandurile lui se indreapta spre Sura. Acesta reuseste sa ajunga la iubita sa si reintalnirea lor aprinde din nou flacara iubirii. Cei doi indragostiti isi promit ca nu se vor mai desparti niciodata insa, din cauza conditiilor de razboi din Rusia, familia Surei hotaraste sa se mute la rude, departe de zona de coflict.

Pe de alta, Seyit este amenintat cu moartea de noul regim politic instaurat si se vede nevoit sa accepte conditiile impuse de familia iubitei sale, stabilind sa se reintalneasca peste doua luni. Astfel Sura si Seyit se depart din nou, renuntand la idealurile lor. Insa Sura se razgandeste chiar in momentul in care trenul urma sa plece si, in ciuda pericolelor, aceasta alege sa ramana alaturi de iubitul sau, renuntand la propria familie…

Add comment