Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 2 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 2 rezumat , difuzat de Kanal D . Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In seara balului, Sura cade prada intrigilor lansate de baroneasa Lola. Naiva, tanara crede ca este miza pariului pus la cale de Seyit si de camarazii sai si pleaca mahnita in camera sa.

Seyit nu intelege privirile pline de repros ale frumoasei Sura si incearca sa ajunga la ea pentru a-i cere explicatii, insa sora acesteia nu ii permite.

In vreme ce Sura incearca sa isi adune gandurile, Seyit este cuprins de framantari si cauta explicatii pentru comportamentul distant al tinerei care ii furase inima. Dornic sa o cucereasca cu orice pret pe Sura, Seyit se incumeta sa ii trimita acesteia o scrisoare in care ii explica tot ceea ce se petrecuse in seara balului si ii cere sa ii acorde sansa de a-l cunoaste mai bine si de a-i demonstra ca exista persoane care vor sa ii desparta.

In dragoste si in razboi Episodul 2

Destinul ii aduce din nou impreuna pe cei doi indragostiti, acestia intalnindu-se intamplator la un concert. Sura si Seyit lamuresc neintelegerile dintre ei si isi jura iubire vesnica lasandu-se purtati de valul dragostei, chiar in noaptea dinaintea plecarii lui Seyit pe front.

Desi este sigur de sentimentele sale, Kurt nu ii face iubitei sale promisiuni pe care nu le poate respecta, atata vreme cat stie ca va fi implicat in razboi o lunga perioada. Plecarea lui Seyit pe front constituie un moment de rascruce pentru relatia sa cu Sura, insa cei doi isi promit solemn ca se vor revedea cu aceeasi dorinta patimasa.

In timp ce inimile lui Seyit si Sura incep sa bata la unison, Petru sufera in tacere, pentru ca si el o iubeste in secret pe Sura. Cand Seyit pleaca la razboi, el isi incredinteaza, fara sa realizeze, iubirea pentru Sura, in mainile inamicului sau ascuns, Petru. Acesta din urma va continua sa teasa noi intrigi pentru a distruge relatia rivalului sau. Intre timp, Petru afla vesti triste de pe front despre Seyit si nu ezita sa mearga la Petrograd, sa o instiinteze pe Sura…

Add comment