Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 19 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 19 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 30 decembrie.Serialul „In dragoste si in razboi” ajunge la final in aceasta seara.

Murvet afla noi detalii referitoare la Sura din discutia pe care o are cu Alya. Se hotaraste sa fie puternica, in ciuda geloziei care o macina. La aceeasi ora, Alya merge la Sura ca sa ii duca o scrisoare care este foarte importanta pentru ea.

Scrisoarea pe care Alya o ascunde la piept incepe sa devina o povara pentru constiinta ei. Daca Sura se va marita cu un criminal, cu siguranta si ea se va simti vinovata. Alya paraseste casa pe nesimtite. Sura nu poate dormi pentru ca a doua zi urmeaza sa se casatoreasca, iar scrisoarea Alyei a dat-o peste cap. Fara sa vrea, Alya l-a scos pe Petru din inima ei si i l-a adus inapoi pe Seyit.

Povestea lui Kurt Seyit si a Surei se sfarseste in Istanbul. A trecut mult timp de cand Seyit si-a luat ramas bun de la Sura, in timp ce ea se afla pe nava. Aceasta ultima imagine cu femeia iubita este vie in inima lui.

Seyit isi deapana amintirile cu Sura in fiecare zi. Murvet se teme ca Seyit a plecat cu Sura, din cauza viselor rau prevestitoare care o bantuie noapte de noapte. Murvet devine din ce in ce mai ingrijorata pe masura ce Seyit intarzie sa apara.

Alya este prinsa de soldatii englezi. Soldatii care l-au vanat pe Petru il cauta acum pe Seyit, pentru ca a ajutat-o pe Alya, si ii rascolesc casa. Lutfu afla din vreme despre descinderea soldatilor in casa lui Seyit si o ia de acolo pe Murvet si o duce in Pera.

Cand casa lui Petru este de asemenea invadata de soldatii englezi, Tina se refugiaza la Hotelul Seref cu ajutorul lui Celil.

Murvet a trebuit sa se ascunda in acelasi loc cu sora Surei si acum are ocazia sa afle mai multe despre povestea de dragoste dintre Sura si Seyit.

Seyit scapa din mainile soldatilor si se intoarce la hotel. Abia acum isi da seama de amploarea pericolului.

Kurt Seyit nu vrea sa isi puna familia in pericol si se hotaraste sa infrunte situatia. De acum, acesta nu mai este doar un dusman, ci si motivul pentru care paraseste pamantul natal. Petru este ucigasul lui Osman, fratele sau mai mic, care a murit in bratele celui mai bun prieten al sau, Misa. Kurt Seyit jura ca isi va razbuna fratele.

 

Add comment