Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 18 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 18 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 29 decembrie.

Seyit vrea sa ii fie bine lui Murvet si incearca sa stranga familia in jurul ei. In acest timp, Sura sufera consecintele deciziei ei de a se casatori cu Petru.

Seyit afla de logodna dintre Petru si Sura si pleaca infuriat spre acesta.

Petru este prins intre doua focuri incrucisate. Alya s-a mutat in casa Surei pe motivul ca vrea sa o ajute pe aceasta, dar il tradeaza pe Petru spunandu-i Surei tot ce stie despre el si facand tot ce ii cere stapana casei. Petru intoarce aceasta tradare in favoarea sa si inca cu un mare castig. Prin urmare, vrea sa scape de Billy si sa puna mana pe scrisoarea pe care capitanul o foloseste impotriva sa.

In paralel, Yahya se intoarce de la Ankara cu vesti bune.  Acesta a primit oferta sa faca parte din guvern. Intentia sa este sa o ia pe Guzide si pe Binnaz si sa se mute la Ankara. Initial, Guzide este reticenta la aceasta veste, dar pana la urma accepta. Totusi, atitudinea ei se schimba dupa ce afla ca Celil s-a intors in oras si este ranit. Acum s-a razgandit si nu mai vrea sa mearga la Ankara. Yahya incepe sa suspecteze aceasta schimbare de atitudine subita a lui Guzide.

Murvet se simte umilita dupa ce afla ca Seyit se lupta pentru Sura. Isi da seama ca ea nu va fi niciodata atat de apropiata de sufletul lui Kurt Seyit asa cum este Sura. In aceeasi noapte, cineva bate la usa lui Seyit. Persoana de dincolo de usa ii va schimba viata si destinul.

Alya realizeaza ca vestea cumplita pe care i-a dat-o lui Seyit ii va da viata acestuia peste cap. Ii mai spune lui Seyit ca vrea sa se razbune pe Billy si ii cere ajutorul.

Seyit este agitat si nefiresc de tensionat pentru ca trebuie sa ii ascunda Alyei ca, la fel ca si ea, are multe amintiri despre Sura. Kurt isi aminteste de Sura si de trecutul lor comun datorita prezentei acestei femei in casa lui.

Add comment