Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 17 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 17 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 17 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 28 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Disensiunile dintre Seyit si Murvet incep inca din primele momente ale vietii in comun, desi amandoi incearca sa comunice si sa pastreze echilibrul relatiei.

Kurt Seyit pleaca spre convoiul de soldati revolutionari turci, incercand sa se indeparteze astfel si de proaspata lui sotie.

In acest timp, Celil trece prin clipe grele dupa ce afla ca, desi se afla in acelasi oras cu Guzide, nu o poate intalni. Isi cauta refugiu in bautura si realizeaza ca e pe punctul de a pierde controlul asupra propriei vieti.

Murvet este convinsa ca sentimentele lui Seyit fata de ea au palit, cata vreme traieste departe de ea. Prin urmare, ii trimite acestuia o scrisoare prin intermediul lui Celil. Seyit primeste scrisoarea si se vede nevoit sa ia o hotarare cruciala.

Seyit decide sa se intoarca la Istanbul si sa isi respecte promisiunea de a ramane alaturi de Murvet. In drumul sau de intoarcere acasa, se opreste in Pera, iar aici destinul i-o scoate in cale pe Sura. Aceasta intalnire neprevazuta devine testul suprem pentru Seyit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *