Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 16 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 16 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 25 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Chinuit de gelozie, Seyit ia o hotarare: merge sa ii ceara mana lui Murvet, pentru a se rupe de trecut, dar Emine ii spune ca mariajul nu este posibil.

Sura afla de la Alya ca Seyit a vrut sa se casatoreasca cu o fata de origine turca si este convinsa ca barbatul a facut asa ceva doar ca sa o determine sa se intoarca la el.
Seyit este ranit intr-un schimb de focuri, iar Lutfu il ia acasa la el pentru a-l ingriji. Acesta este contextul in care Murvet si Seyit au ocazia pentru prima data sa fie singuri si sa discute despre propunerea de casatorie.

Murvet ia o decizie care este impotriva asteptarilor tuturor. Isi doreste sa isi traiasca viata alaturi de Seyit, iar de aici si pana la ceremonia nuntii nu mai e decat un pas.

In timp ce un om de afaceri francez ii da semne ca este interesat de ea, Sura asteapta cu incapatanare intoarcerea lui Seyit. Afla ca Seyit urmeaza sa se casatoreasca cu Murvet, dar vrea sa vada cu ochii ei momentul pentru a se convinge. Ajunge la ceremonie si sufera o adevarata trauma la vederea celor doi miri.

Pe de alta parte, Murvet sufera si ea ingrozitor realizand ca trecutul barbatului pe care l-a ales ii bantuie inca, iar Sura va fi mereu prezenta in viata lor.

Add comment