Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 15 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 15 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 24 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Sura isi doreste sa fie convinsa ca Seyit o vrea inapoi, dar inca nu are incredere deplina in el. Nesiguranta este motivul pentru care tanara refuza sa se mute cu Seyit. Kurt, la randul sau, realizeaza ca trebuie sa faca ceva ca sa o recastige pe femeia iubita.

Emine intentioneaza sa paraseasca Pera, orasul pericolelor si al pacatelor, cat mai curand posibil, dar oamenii din hotel au nevoie de ea la bucatarie pentru marea petrecere de deschidere. Emine este convinsa ca va ramane mai mult decat este necesar in hotel.
Seyit refuza propunerea de a se casatori cu Murvet, oferita cu atata amabilitate de Lutfu. Murvet, la randul sau, realizeaza ca emotia pe care i-o provoaca Seyit ii face inima sa ii bata cu putere.

Sura nu mai poate sta langa Seyit si, cu ajutorul lui Petru, isi face bagajele si pleaca. Sura se joaca cu inima lui Seyit cu buna-stiinta. Kurt Seyit inca mai bate la usa ei, in speranta ca fata s-ar fi putut intoarce. Orgoliile lor ranite ii fac sa isi faca rau unul celuilalt, desi iubirea ii arde pe dinauntru.

Kurt Seyit este nevoit sa mearga in Anatolia, iar furia si frustrarea lui devin tot mai clocotitoare. La intoarcere, dupa cateva luni, isi doreste sa o revada pe Sura, asa ca ajunge la petrecerea de la Hotel Seref pentru a o imbratisa pe aceasta si a-si recunoaste inca o data iubirea. Dar, totusi, noaptea nu se incheie cum a sperat el. Aici se va confrunta cu rivalul sau Petru, sub privirile femeii iubite.

Add comment