Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 13 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 13 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 13 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 18 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Pentru a-si pune in aplicare planul de razbunare impotriva capitanului Billy, Seyit este nevoit sa astepte ca Sura sa plece din Istanbul, pentru a nu risca sa ii puna din nou viata in pericol. Prin urmare, ii scrie acesteia o ultima scrisoare de ramas bun, pentru a o determina sa plece in Anglia si sa renunte la iubirea lor.

In acest timp, baroneasa Lola lasa scrisoarea pentru Seyit, care contine detalii despre tradarea lui Petru, intr-un loc sigur, pentru a ajunge la destinatar in cazul in care aceasta va fi in pericol de moarte.

Intre timp, Petru isi duce in aplicare planul de razbunare impotriva baronesei. Moartea acesteia va fi motivul pentru care Seyit va fi arestat de catre oamenii capitanului Billy. Astfel, visul lui Petru de a-l indeparta pe Seyit din viata Surei se indeplineste.

In timp ce Kurt Seyit isi astepta condamnarea la moarte, intr-un mod surprinzator acesta va fi eliberat dupa opt luni de inchisoare. Kurt Seyit se intoarce din nou in bratele iubitei sale, care il asteptase cu nerabdare luni la rand. In tot acest timp, vicleanul Petru s-a folosit de toate mijloacele pentru a prelua conducerea hotelului Cheref.

Petru va reusi sa umbreasca revederea plina de entuziasm dintre Sura si Seyit. Insa planul acestuia nu va functiona intocmai, deoarece fostul sau aliat, capitanul Billy, descopera un secret cu care il poate santaja.

Sura nu a uitat ca barbatul pe care il iubeste a inselat-o, insa il accepta din nou in viata ei. Tanara ii reproseaza cele petrecute intre el si Ayse, iar Seyit este socat sa afle despre inscenarea menita sa-l indeparteze de Sura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *