Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 12 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 12 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 12 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 17 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Dupa toate cele intamplate, Kurt Seyit realizeaza ca Petru este de fapt cel mai de temut dusman al sau. Odata cu demascarea acestuia, planurile lui Petru sunt date peste cap, iar relatia sa de prietenie cu Seyit se destrama.

In acest timp, Sura se cufunda in munca pentru a uita durerea care o macina dupa tradarea suferita si ii duce dorul iubitului sau. Aceasta este nevoita sa-si castige existent si sa isi continue viata fara sa depinda de nimeni. In tot acest timp, Seyit o protejeaza din umbra. Seyit gaseste locul in care se afla Sura si o urmareste zi si noapte, dorind sa o priveasca macar, sa stie ce face, fara sa ii dea nimic de banuit acesteia.

Pe de alta parte, Alia devine tinta capitanului Billy, iar casa ii este devastata de oamenii acestuia. Galip o duce pe Alia la Sura, la singura adresa sigura pe care o cunoaste pentru a o proteja. Seyit profita de faptul ca Alia se afla aproape de Sura si astfel tanara incepe sa joace rolul de mesager secret, aducand mesajele de la Hotelul Cheref pentru Sura.

In acest timp, Sura se gandeste sa plece in Anglia, impreuna cu soara sa, insa este constienta ca parasirea Istanbulului inseamna si despartirea de Kurt Seyit.

Insetat de dorul iubitei sale, Seyit isi ia inima in dinti si isi face aparitia in fata acesteia. Dupa indelungi regrete si declaratii de dragoste, tanarul ii cere Surei sa se indeparteze de Istanbul, desi este constient ca va suferi enorm in urma despartirii. In timp ce acestia isi iau ramas bun, Sura este impuscata la ordinul capitanului Billy, care complotase din nou impreuna cu Petru.

In dragoste si in razboi episodul 12

Kurt Seyit banuieste ca dusmanul care se afla pe urmele sale este Capitanul Billy. Acesta nu isi imagineaza ca Petru este, de fapt, cel care il uraste atat de mult incat sa ii vrea moartea. Seyit isi face planuri pentru a se razbuna pe capitan, pentru ca a atentat la viata iubitei sale…

One comment

  1. Cheveresan Mariana

    Un serial foarte documentat istoric si bine construita intriga intre Petru_Sura_Seyit!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *