Home / Rezumate / In dragoste si in razboi / In Dragoste si in Razboi Episodul 11 rezumat

In Dragoste si in Razboi Episodul 11 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 11 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 16 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Seyit nici nu vrea sa conceapa ca Sura nu-l mai iubeste si si-a refacut viata alaturi de un alt barbat. Vrea sa afle tot adevarul si merge la hotel unde o intalneste pe matusa Nadya. Aceasta nu ezita sa-i prezinte lui Seyit o varianta care sa-i alimenteze si mai mult banuielile si temerile.

Seyit cade in plasa intinsa de matusa Nadya nestiind ca aceasta avea anumite intelegeri ascunse cu Petru. Orbit de gelozie si de furie, Seyit vrea sa stearga din viata sa tot ce ii aminteste de Sura.

Din aceasta stare de tensiune maxima, cea mai fericita este Ayse. Fata viseaza inca la o posibila relatie cu Seyit. Tanara crede ca in cazul in care Sura nu se va intoarce la Seyit, va avea sanse mai mari sa ajunga in bratele acestuia.

Pe de alta parte, Alya, prietena Surei, afla ca ofiterul englez Billy ii ucisese fratele cu sange rece. Planuieste sa se razbune si incepe sa se gandeasca cum sa-l asasineze pe capitan.

In dragoste si in razboi episodul 11

Petru urzeste un nou plan prin care Seyit si Sura sa se indeparteze definitiv asa cum visase inca de pe vremea cand niciunul dintre ei nu parasise Crimeea.

Atunci cand Celil va afla adevarul si toate mastile vor cadea, Seyit va descoperi pentru prima data adevarata fata a lui Petru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *