Seriale Turcesti

In Dragoste si in Razboi Episodul 10 rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc In Dragoste si in Razboi Episodul 10 rezumat , difuzat de Kanal D in data de 11 decembrie. Serialul In Dragoste si in Razboi este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Petru isi duce la bun sfarsit planul de a-l indeparta pe Seyit din viata Surei pentru ca drumul spre inima acesteia sa ramana liber. Ajutat de noul sau aliat, Petru reuseste sa aranjeze plecarea lui Seyit in Rusia, pentru a fi sigur ca atunci cand va ajunge acolo isi va gasi sfarsitul.

Dupa disparitia lui Seyit, Sura intra in posesia unei scrisori ticluita de Petru, in care scrie negru pe alb ca Seyit a fugit in Anglia impreuna cu baroneasa Lola. Cu toate acestea, Sura nu crede un cuvant din ceea ce citeste in scrisoare. Aceasta spera ca asa cum s-a intors la ea dupa luni intregi de razboi, asa se va intoarce si aceasta data, insa intuitia ii spune ca barbatul se afla in mare necaz.

In timp ce Sura este cuprinsa de griji, latul pe care Petru i l-a intins lui Seyit se strange din ce in ce mai mult. Petru testeaza nu numai sentimentele Surei fata de Seyit, ci si increderea pe care el banuieste ca si-a castigat-o in fata ei.

Cand Seyit incearca sa fuga de pe nava pe care este captiv, Petru vrea sa se asigure ca acesta nu se va mai intoarce la Sura. Momentele de slabiciune ale Surei sunt speculate de Petru, care ii marturiseste dragostea lui.

De-a lungul acestor saptamani, in timp ce asteapta intoarcerea lui Seyit, Sura are parte de cateva surprize placute, care ii aduc mici bucurii. Aceasta se intalneste cu matusa sa, dar si cu Valentina, sora ei, pe care o cautase luni intregi prin Istanbul.

In cele din urma Seyit gaseste o cale de a se intoarce la Istanbul. In drumul sau are multe obstacole de trecut. Auzind vestea, Petru pregateste o noua capcana, care sa il impiedice pe Seyit sa ajunga la Sura.

 

Add comment