Seriale Turcesti

In bataia inimii Episodul 7 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc In bataia inimii Episodul 7, difuzat de Kanal D in data de 12 septembrie . In bataia inimii este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dusmania dintre Ilyas si Mahmut este pe cale de a se incheia, cel putin de ochii celor din jur iar la aceasta „intelegere”contribuie Hizir si Selim, fratii mai mari ai celor doi.

Ilyas afla ca iubita lui Esra a fost la intalnire cu Mahmut si razboiul dintre cei doi reincepe. Ura lui Mahmut fata de Ilyas capata dimensiuni uriase si, in cele din urma, Ilyas este impuscat.

Temutul Unal continua sa „intervina” intre colegii de breasla si face in asa fel incat acestia sa se dusmaneasca intre ei. In afaceri, lui Hizir nu ii merge tocmai bine. Unal continua sa ii surpe „locul” banuind ca „scaunul” de conducere ii este in pericol. Unal doreste cu tot dinadinsul ca Alpaslan, nepotul lui Hizir, sa nu se mai intalneasca cu fiica lui, Ozlem, si da dispozitii clare in acest sens. Alpaslan este prins intre dragostea fata de Ozlem si familia lui.

Hizir are parte de un soc cand afla ca Nazli vrea sa il paraseasca. Barbatul nu stie ca ceea ce face Nazli este doar o “scena” din jocul ei de a-l determina pe acesta sa renunte la sotia lui in detrimentul ei.

Dintr-o greseala, Meryem afla ca Nazli a pastrat copilul si ca totul a fost o inscenare. Meryem simte ca se lupta cu morile de vant, dar nu renunta si ii cere sotului ei un ultim lucru.

Sursa: Kanal D

Add comment