Seriale Turcesti

In bataia inimii Episodul 5 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc In bataia inimii Episodul 5, difuzat de Kanal D in data de 8 septembrie . In bataia inimii este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Supozitia ca Hizir Cakirbeyli o ucis fara ezitare un om de Stat il transforma pe acesta, in ochii tuturor, intr-o persoana mai periculoasa decat si-a dorit.

Aflat in inchisoare, Hizir Cakirbeyli rememoreaza momentele cand, inca de la varsta frageda a intrat in lumea interlopa si a tot urcat pana in prezent cand e pe cale sa domine lumea. Si-ar dori sa fie vesnic in preajma femeilor iubite: mama, sotia, fiica si iubita.

Pe ceilalti membri ai familiei: frate, fiu, nepot ii tine aprope de suflet; este un “tata” permisiv pentru ei. Un prieten indispensabil. Un cap de familie generos si echitabil.

Aceste caracteristici in loc sa-I aduca sfarsitul il vor ajuta sa capete si mai mare putere in lumea interlopa.
Din ascunzatoare, comisarul Nevsat porneste “actiunea de eliberare” din inchisoare a lui Cakir. Astfel, capii lumii interlope ajung sa ii fie colegi de celula lui Hizir.

Ramas in libertate, Ilyas, fratele lui Cakir, atenteaza la viata lui Mahmut. Prin actiunile sale, Ilyas pune in pericol vietile tuturor celor din familie.

Pentru Meryem calvarul continua. Desi s-a straduit din rasputeri sa tina secreta relatia extraconjugala a sotului ei fata de copii, Zeynep, fiica ei afla ca tatal ei are o iubita.

Sursa: Kanal D

Add comment