Seriale Turcesti

In bataia inimii Episodul 1 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc In bataia inimii Episodul 1, difuzat de Kanal D in data de 4 septembrie . In bataia inimii este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In aceasta seara, la ora 20:00, Kanal D va difuza un nou serial de succes – „In bataia inimii” (titlu original: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz).

Productia va captiva inca de la primul episod prin intriga ce combina cu maiestrie iubirile complicate si povestea unei familii numeroase, puternic ancorata in viata sociala.  Telespectatorii Kanal D vor regasi in distributia acestei productii actori de care deja s-au atasat dupa ce i-au urmarit in alte seriale de succes, tot la Kanal D.

Actrita Deniz Kakir le-a devenit cunoscuta din serialele “Poveste de familie” (rolul Ferhunde) ,“Iffet” (rolul principal – Iffet) si din seria a treia din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, in care a jucat rolul Sultanei Sah. Tarik Unluoglu a jucat in serialul “Iubire de argint”.

Personajul principal este Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), un barbat carismatic, cu vointa de fier, trecut de mic copil prin situatii limita, dar care a reusit sa castige respectul celor din jur si sa-si formeze propria-i familie. Viata sentimentala a lui Hizir este plina de provocari, barbatul impartindu-se intre doua femei remarcabile. Sotia sa, Meryem (Deniz Kakir), o femeie puternica, mama a doi copii, afla ca Nazli (Mujde Uzman), de care Hizir s-a indragostit in urma cu cativa ani.

Primul episod al productiei il prezinta pe protagonist nu tocmai intr-o lumina favorabila, intrucat Statul nu il considera un bun candidat pentru controlul unor activitati legitime; acesta urmareste ca de pe urma functiei, sa isi sporeasca puterea.

Insa propunerea facuta acestuia este insa ca o sabie cu doua taisuri; daca este accepta, se va considera ca va trada, iar refuzul ofertei va reprezenta condamnarea vesnica a lui.

In ceea ce priveste planul personal al lui Hizir, lucrurile nu sunt nici pe departe roz. Sotia sa Meryem va afla ca arhitecta Nazli, femeia de care s-a indragostit cu cativa ani in urma, este gravida. Sotia lui nu va permite niciodata ca acest copil sa se nasca, insa Cakir isi doreste foarte mult acest copil… Se anunta o lupta pe viata si pe moarte intre cele doua femei.

Sursa: Kanal D

Add comment