Seriale Turcesti

Imagini din culisele serialului “Mireasa din Istanbul!”!Iata ce fac in spatele camerelor de filmat actorii tai preferati!

Ozcan Deniz si Asli Enver au facut deliciul publicului prin aparitii de senzatie surprinse in culise.

Fascinanta poveste de dragoste dintre Sureyya si Faruk, pusa in scena de celebrii actori Asli Enver si Ozcan Deniz, a cucerit milioane de fani de pretutindeni datorita unui scenariu inedit, decoruri spectaculoase si nu in ultimul rand actori extrem de talentati.

Filmarile pentru serialul de exceptie, “Mireasa din Istanbul” au inceput la sfarsitul anului trecut si s-au desfasurat in cele mai frumoase locatii din Turcia si chiar de peste hotare, cum ar fi de pilda in Praga.

Primele cadre in care cei doi protagonisti Faruk si Sureyya au  pus bazele celei mai frumoase povesti de iubire, au fost filmate intr-un decor de basm, in statiunea montana Uludag. In ciuda temperaturilor extreme, de -17 grade, cei doi actori au continuat sa joace impecabil, reusind sa transmita emotie si daruire publicului, prin intermediul celor mai romantice momente.

Dincolo de toate acestea, telespectatorii nu au posibilitatea sa vada si ceea ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de filmat, in timpul pauzelor dintre pe care actorii le au de regula intre cadrele filmate.

Sursa: Kanal D

Add comment