Home / Stiri / Imagini de pe platourile de filmare ale serialului “Dragoste infinita”!

Imagini de pe platourile de filmare ale serialului “Dragoste infinita”!

Cei mai indragiti actori, Neslihan Atagul si Burak Ozcivit revin intr-un serial de mare succes pe plan international, “Dragoste infinita”, incepand de luni, de la ora 20:00 la Kanal D .

OMG!! ???❤️ Neslihan & Burak , backstage! ????????????????????????? #neslihanatagul #nihan #burakozcivit #kemal #nihkem #nesbur #hilalsaral #startv #ayyapım

O postare distribuită de Nihan & Kemal Fans ? (@neslihan.burak) pe

Serialul este realizat de aceeasi producatori care si-au pus amprenta pe serialele turcesti deja difuzate la Kanal D si care au adunat in fata micilor ecrane milioane de fani, precum “Yaman”, “Ezel”, “Fatmagul”, “In Dragoste si in razboi”. Personajele principale din serialul “Dragoste infinita” nu sunt straine publicului din Romania; Burak Özçivit este cunoscut din serialul fenomen “Suleyman Magnificul”, in rolul lui  Malkoçoğlu, iar Neslihan Atagül a interpretat-o pe Neriman din serialul “Un destin la rascruce”.

New / Yeni ??? Backstage! K S ✌?️ burak ? #burakozcivit #kemal #nihkem #hilalsaral #nesbur #karasevda #startv

O postare distribuită de Nihan & Kemal Fans ? (@neslihan.burak) pe

Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) aduce in fata telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din doua lumi si diferite care se indragostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student in ultimul an la inginerie miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Singurul lui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor. Fiind o fire rationala, acesta nu crede in miracole, si cu atat mai mult in miracolul dragostei. Insa lumea lui monotona este intoarsa pe dos odata cu aparitia lui Nihan (Neslihan Atagül) in viata sa.

Sursa: Kanal D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *