Home / Imagini / Imagini cu Zeynep ( İpek Tanrıyar ) actrita din Puterea Destinului

Imagini cu Zeynep ( İpek Tanrıyar ) actrita din Puterea Destinului

İpek Tanrıyar frumoasa actrita care interpreteaza rolul lui Zeynep in serialul turcesc Puterea Destinului , s-a nascut in Istanbul la data de 25 Octombrie 1980.

İpek Tanrıyarİpek Tanrıyar

İpek Tanrıyar

İpek Tanrıyar

Filmografie

Kendi Okulumuza Doğru – (2008)
Hayal Ve Gerçek – (2007) – Firuze
Sıla – (2006)
Sensiz Olmuyor – (2005) – Aslı
Brindar – (2004)
Japonyalı Gelin – (2003)
Serseri – (2003) – Eylül
Karaoğlan – (2002) – Ülger
Belalım Benim – (2002)
Bir Tatlı Huzur – (2002)

 

Credit photo: instagram.com

4 comments

  1. Ce rol ingrat a avut de interpretat!

  2. Madalina Pescaru

    Asa e. Nu mi-a placut deloc de ea.

  3. Daca reuseste sa nu ne paca inseamna ca a interpretat bine rolul,e o actrita buna.

  4. Imi pare rau , dar nu o suport deloc !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*