Home / Actori / Biografie Hazal Kaya

Biografie Hazal Kaya

Hazal Kaya s-a nascut in Gaziantep ( Turcia) la data de 1 octombrie 1990.

Filmografie

2015 Maral: En güzel Hikayem (Serial TV) – Maral
2014 Itirazim Var – Zeynep Bulut
2013 A.S.K. (Serial TV) – Azra
2013 Mavi Dalga – Firat’s fiancee
2012 Bu son olsun – Lale
2012 Son Yaz – Balkanlar 1912 (Serial TV) – Emine (2012)
2011 Adini feriha koydum (Serial TV) – Feriha yilmaz / Feriha Yilmaz
2011 Behzat Ç. – Seni kalbime gömdüm – Berna
2011 Çalgi çengi
2011 Ay büyürken uyuyamam – Hülya
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Serial TV) – Berna
2008 Ask-i memnu – Iubire ascunsa (Serial TV) – Nihal Ziyagil
2007 Genco (Serial TV) – Özge
2006 Acemi cadi (Mini serie) – Pelin
2006 Sila (Serial TV) – Berrin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*