Seriale Turcesti

Gunes Episodul 7 Rezumat

gunes_ep7Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 7 , difuzat de Kanal D in data de 24 august. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dezamagita de decizia lui Haluk de a-l interna pe Savas intr-un spital de psihiatrie, Nazli incearca din rasputeri sa o convinga pe mama tanarului sa il infrunte pe fratele sau si sa ii interzica sa il ia pe Savas. Temandu-se de amenintarile lui Haluk, Rana se vede nevoita sa respecte decizia acestuia.

Nazli crede ca tanarul a ajuns la ospiciu din cauza ei si planuieste sa il elibereze, cerand ajutorul lui Ali si al surorii sale, Selin. Cand afla ca Savas a scapat din spital, Haluk se infurie si are o iesire nervoasa ce o inspaimanta pe Gunes, determinand-o sa isi piarda din nou increderea in el

Intre timp, Rana si Ahmet ii sugereaza lui Ali si celor doua surori sa il duca pe Savas la o casa de vacanta despre care Haluk nu stie. Ingrozit de gandul ca ar putea ajunge din nou la ospiciu, Savas se vede nevoit sa ia hotararea de a pleca departe de Istanbul, insa pretul pe care il are de platit este urias.

In vreme ce tinerii incercau sa gaseasca o solutie, pentru a-l proteja pe Savas, Haluk se afla pe urmele lor…

 

Sursa: Kanal D

Add comment