Home / Rezumate / Gunes / Gunes Episodul 6 Rezumat

Gunes Episodul 6 Rezumat

gunes_ep6Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 6 , difuzat de Kanal D in data de 23 august. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Nazli descopera fotografia tatalui sau in calculatorul lui Haluk.

Contrariata, aceasta merge sa le spuna tuturor secretul aflat. Desi nimeni nu o crede, aceasta este hotarata sa cerceteze in continuare cazul. Gunes se gandeste ca Nazli fabuleaza si nu da crezare tinerei, insa marturisirea surpriza a lui Haluk o va zdruncina.

Dupa ce afla planul lui Nazli, Savas ii promite fetei ca o va sustine in toate demersurile sale. Impreuna vor porni intr-o aventura care va avea un final socant pentru amandoi.

 Pe de alta parte Selin, care pana acum se juca cu sentimentele lui Ali, constientizeaza ca tanarul o place si se destainuie acestuia, exprimandu-si tristetea care o apasa inca din copilarie. Ali este singura persoana care realizeaza cat de mult sufera de fapt aceasta.

Intre timp, Haluk ii cere socoteala lui Savas ca a indraznit sa ii sustraga informatii din computer si, dupa un schimb de replici acide cu sora sa, acesta ia o hotarare importanta cu privire la Savas…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *