Seriale Turcesti

Gunes Episodul 41(Ultimul Episod) Rezumat

gunes_ep41

Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 41 ( ultimul episod ), difuzat de Kanal D in data de 11 octombrie.

 

In vreme ce Nazli pune cap la cap toate informatiile descoperite in ultima perioada despre tatal lor biologic si afla cu dezamagire identitatea acestuia, Selin descopera cu tristete ca Sevilay a fost cea care a atentat la viata lui Gunes. Dezamagirile suferite le determina pe cele doua surori sa ia o decizie radicala pentru viitorul familiei lor.

Crezand ca Gunes va renunta sa lupte pentru viata, Haluk decide sa isi puna capat zilelor, insa este impiedicat de Ali, care intuise decizia tatalui sau si ajunge in ultimul moment in locul fatidic, determinandu-l sa se razgandeasca. Dupa indelungi insistente, Ali reuseste sa  il convinga anuntandu-l ca sotia lui tocmai si-a revenit din starea de coma.

La spital, toti se bucura de vindecarea miraculoasa a lui Gunes, care presimtise intentia lui Haluk de a se sinucide. Aceasta se recupereaza fizic insa sufera o puternica amnezie, care ii sterge amintirile din ultimii doi ani de viata. Dezamagit de faptul ca sotia sa nu il recunoaste, Haluk isi ia inima in dinti si hotaraste sa o curteze din  nou pe Gunes, in speranta ca va reusi sa o recucereasca.

Pe de alta parte, Ali traieste cu remuscarile cauzate de intentia mamei sale de a o ucide pe Gunes si hotaraste sa se indeparteze de Selin, pentru a nu o face sa sufere atunci cand va afla adevarul.  In cele din urma, tanara descopera ca Sevilay a atentat la viata mamei sale si decide sa se desparta de Ali.

In acest timp, Nazli pune cap la cap toate informatiile descoperite in ultima perioada si constata cu groaza ca tatal ei si al lui Selin este de fapt Haluk. Ingrozita, tanara il infrunta pe cel care ii pricinuise cel mai mare necaz mamei sale, caruia ii spune ca nu il va considera niciodata tatal ei. Coplesita de durere, Nazli decide sa puna capat relatiei sale cu Savas, caruia ii spune ca nu il mai poate privi in ochi dupa cele intamplate.

Pe de alta parte, Gunes isi doreste sa afle de fiicele sale ce anume a determinat-o inainte de accident sa se desparta de Haluk, iar tinerele cauta un raspuns mai putin dureros. Acestea ii dezvaluie lui Gunes ca sotul ei o inselase cu Sevilay, evitand sa ii marturiseasca adevarul despre fapta lui groaznica din trecut. Profitand de momentele de slabiciune ale mamei lor, cele trei surori iau o decizie radicala pentru viitorul familiei lor, iar Gunes le respecta intocmai dorinta…

 

Sursa: Kanal D

Add comment