Seriale Turcesti

Gunes Episodul 40 Rezumat

gunes_ep40

Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 40 , difuzat de Kanal D in data de 10 octombrie.

Agravarea starii lui Gunes il aduce pe Haluk in pragul disperarii si il determina sa ia o decizie radicala. Acesta simte ca se afla la un pas sa isi piarda sotia si, refuzand sa infrunte realitatea, barbatul renunta sa mai lupte cu regretele.

Haluk reuseste sa o convinga pe Selin sa renunte la gandul de a-si pune capat zilelor. Auzind ca este pe cale sa afle cine este tatal sau, tanara accepta sprijinul lui Ali pentru a trece peste momentele de cumpana. Tanarul incearca sa o determine sa isi invinga temerile si sa accepte realitatea cruda. Ali o sfatuieste sa mearga sa isi vada  mama si sa isi sprijine surorile.

Pe de alta parte, Nazli ii cere insistent lui Haluk sa ii dezvaluie identitatea tatalui lor. Desi isi dorea mai mult ca niciodata sa marturiseasca adevarul lui Nazli pentru a-si recupera fiicele, Haluk isi pierde curajul si evita raspunsul. Barbatul constata ca a fost la un pas sa incalce promisunea facuta lui Gunes de a nu divulga secretul fiicelor sale, pentru a nu le provoca cea mai crunta suferinta.

In acest timp, Sevilay este cuprinsa de mustrari de constiinta si incearca sa ii marturiseasca lui Nazli ca ea este cea care a provocat tragedia lui Gunes, insa este impiedicata in ultimul moment de Levent, care intuise planul femeii.  Pe de alta parte, Ali descopera fapta josnica savarsita de mama sa si hotaraste sa o denunte.

Neputand sa traiasca cu remuscarile,  Sevilay merge la Gunes, la spital pentru a-i cere iertare pentru gestul ei crud, insa nu face decat sa ii tulbure starea. Desi Gunes era pe cale sa isi revina, marturisirile lui Sevilay ii agraveaza din nou starea lui Gunes, a carei viata este din nou pusa in pericol.

In vreme ce Gunes se zbate intre viata si moarte, Haluk este doborat de suferinta pricinuita de posibila pierdere a sotiei sale si, refuzand sa accepte realitatea, barbatul ia o decizie radicala…

 

Sursa: Kanal D

Add comment