Seriale Turcesti

Gunes Episodul 4 Rezumat

gunes_ep4Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 4 , difuzat de Kanal D in data de 16 august. Serialul Gunes este difuzat in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Dupa ce devine sotia lui Haluk, Gunes incepe sa aiba indoieli cu privire casnicia sa. De asemenea, comportamentul fetelor acesteia va contraria familia Mertoglu.

Savas ii va duce colierul lui Haluk si-i va cere socoteala. Insa ceea ce ii va spune Haluk il va zdruncina puternic pe Savas. Pentru baiat, exista o singura cale de iesire, dar Nazli este hotarata sa nu ii dea pace si ii devasteaza camera in speranta ca va gasi colierul.

Ali este gelos pe Emre din cauza lui Selin, insa nu vrea sa arate ca este afectat. Chiar daca vrea sa se razbune pe Selin, Ali nu isi poate explica anumite sentimente contradictorii.

 Rana si fosta sotie a lui Haluk planuiesc sa faca tot ce le sta in putinta pentru a o inlatura pe Gunes de langa barbatul iubit si din conac.

Sevilay se va trezi prinsa in mijlocul povestii tinerilor si va trebui sa ii dea socoteala lui Haluk. Acesta nu mai trece cu vederea atitudinea lui Sevilay si ii va cere socoteala…

Pe de alta parte, Nazli afla de contractul de casatorie pe care Haluk il solicita lui Gunes si o trage la raspundere pe Rana, sora lui. Fetele sunt hotarate ca impreuna cu mama lor sa se reintorca in Izmir.

 

Sursa: Kanal D

Add comment