Seriale Turcesti

Gunes Episodul 39 Rezumat

gunes_ep39Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 39 , difuzat de Kanal D in data de 7 octombrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Bulversata de accidentul mamei sale, Selin se prabuseste si sufera o depresie profunda. Aceasta il invinovateste pe Haluk pentru dezastrul familiei sale si ia o decizie radicala, dorindu-si sa isi faca singura dreptate.

Vestea despre starea grava a lui Gunes, cade ca un trasnet peste familia acesteia. Ingrozita de gandul ca si-ar putea pierde mama, Nazli sufera cumplit si incearca sa le ascunda adevarul crunt surorilor sale. Dar Selin, care se afla si ea pe patul de spital, recuperandu-se dupa operatia suferita, presimte ca mama sa trece printr-o nenorocire si banuieste ca Ali ii ascunde adevarul. In cele din urma aceasta afla despre accidentul mamei sale si sufera o depresie puternica, incercand sa caute un vinovat pentru tragicul eveniment.

Pe de alta parte, Haluk este acuzat de cele doua fiice ale sale ca a incercat sa o ucida pe Gunes, insa in urma investigatiilor barbatul, este achitat. Dominat de furie, acesta incepe sa caute adevaratul vinovat care a provocat accidentul sotiei sale si toate indiciile il duc catre Levent, pe care incearca sa il determine sa isi recunoasca vina, amenintandu-l cu o arma.

Starea grava in care persista Gunes adanceste depresia lui Selin, care rezista cu greu in lipsa mamei sale. Tanara isi schimba atitudinea fata de toti cei din jur si il invinovateste pe Haluk pentru dezastrul familiei sale.

Selin este mai hotarata ca niciodata sa il pedepseasca  pe Haluk si merge sa il ameninte cu moartea. Inspaimantat, barbatul incearca sa isi construiasca pledoaria, insa scuzele sale nu o multumesc pe Selin, care isi schimba tactica. Acesta se vede nevoit sa ii marturiseasca un detaliu frapant pentru a o impiedica sa isi duca la capat planul diabolic.

 

Susa: Kanal D

Add comment